Jag är Certifierad massageterapeut Och är även utb. Friskvårdsterapeut, Beröringspedagog och Laserterapeut, beh även djur med laser Välkommen!. Massage är både en behandling som känns bra och en behandling som fungerar. Massage påverkar hela kroppens funktioner till det bättre. Det viktiga är att du. Massage Mariestad. På Bokadirekt kan du hitta och boka five-miles.eu massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig.

Massage mariestad sprutsugen - stockholms

Taktil Massage 45 min ,00 kr Mer info. Telefon 05 E-post lhena. Laserbehandlingen påskyndar cellernas och kroppens självläkning och är en helt smärtfri behandling. Skriv gärna i medelanderutan om du betalar med presentkort som är köpt via Bokadirekt.

Videos

Café i Mariestad - Fix-it, Ekonomisk Förening Massage är både en behandling som känns bra och en behandling som fungerar. Massage påverkar hela kroppens funktioner till det bättre. Det viktiga är att du. Jag är Certifierad massageterapeut Och är även utb. Friskvårdsterapeut, Beröringspedagog och Laserterapeut, beh även djur med laser Välkommen!. Massage Mariestad. På Bokadirekt kan du hitta och boka five-miles.eu massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig.

Massage mariestad sprutsugen -

Lhenas Massagecenter Lhena Alexandersson. Kombo-boka Boka en Avboka. JP Fotvård AB Jenny Palmborg. Kombo-boka Boka en Avboka. Mias massage Massage är både en behandling som känns bra och en behandling som fungerar. Jag är Certifierad massageterapeut Och är även utb.